Plangebied Essenerweg te Kootwijkerbroek Gemeente Barneveld, Archeologisch vooronderzoek: een inventariserend veldonderzoek - Boshoven, E.H. (RAAP Archeologisch Adviesbureau, 2018)
onderzoek vindt plaats ivm nieuwbouw research is carried out on new construction