Een zeshonderd jaar oud geheim in de Vaaltstraat. Archeologisch onderzoek in het huis en de beerput van Vaaltstraat 4 in Zutphen - Fermin, H.A.C.; Groothedde, M. (Gemeente Zutphen, 2007)
Archeologisch onderzoek in het huis en de beerput van Vaaltstraat 4 in Zutphen Archeological survey in the house and pit of Vaaltstraat 4 in Zutphen