As-Kanaleneiland - Niels Stensencollege, gemeente Utrecht; archeologisch vooronderzoek: een bureau- en inventariserend veldonderzoek (proefsleuven ten behoeve van de Limesweg) - RAAP Archeologisch Adviesbureau; Briels, I.R.P.M. (drs.) (RAAP Archeologisch Adviesbureau B.V., 2008)
Opdrachtgever:Kanaleneiland Centrum Archeologisch onderzoek naar de Limes. Coordinaten: 135.035/453.887 Datum einde onderzoek: 11-2008, rapportage:24-12-2009 Projectmedewerkers: P.J. Ilson MA, drs. B. Jansen, ing. J. van Roemburg, A.W. Verhoef, drs. K. Wink Complextype(n): IWEG Datering:PALEO-NTC Diversen:Briels, I.R.P.M., As-Kanaleneiland/Niels Stensencollege, gemeente Utrecht; archeologisch vooronderzoek: een bureau- en inventariserend veldonderzoek (proefsleuven ten behoeve van de limes-weg), RAAPrapport1863, (WEESP, 2009) Contractor: Channel Island Centre Archeological Survey on the LIMES. Coordinators: 135.035/453.887 date of end of survey: 11-2008, rapportage:24-12-2009 project staff: P.J. Ilson MA, Ds. B. Jansen, J. van Roemburg, A.W. Verhoef, drs. K. Wink Complextype (n): IWEG Data: PALEO-NTC Other: Briels, I.R.P.M., As-Channel Island/Niels Stensencollege, Municipality of Utrecht; archaeological preliminary investigation: desk and inventory field study (limes-road test keys), RAAPreporport1863, (Weesp, 2009)