Drijber, Nijenkamp, (gemeente Midden-Drenthe, Dr.) : een inventariserend archeologisch veldonderzoek - Bongers, J.M.G.; Jelsma, J. (Zuidhorn: De Steekproef, Archeologisch Onderzoeks- en Adviesbureau, 2010)
Archeologisch onderzoek in verband met geplande woningbouw. Veldkartering en boringen. Geen aanwijzingen gevonden voor archeologische waarden. Archeological survey related to planned residential construction. Field mapping and drilling. No evidence found for archaeological values.