Wemeldinge Ruisweg recreatiebedrijf de Stelhoeve. Gemeente Kapelle. Archeologisch Bureauonderzoek en Inventariserend Veldonderzoek door middel van verkennende boringen. - D'hondt, F.G.R. (ArteFact! Advies en Onderzoek in Erfgoed, 2014)
Archeologische bureauonderzoek met 59 verkennende boringen (IVO-O) Archeologisch onderzoek wordt noodzakelijk geacht wanneer met dieper graaft dan 2,45 m beneden het oorspronkelijke maaiveld i.v.m. mogelijke archeologische resten uit het Laat-Neolithicum. archaeological desk research with 59 exploratory drilling (IVO-O) Archeological survey is considered necessary when with deeper gradient than 2.45 m below the original mowing field due to possible archaeological residues from the Laat-Neolithicum.