Vlak-verslag 13.2 Het archeobotanische onderzoek - Torremans, R.; Ridder, T de; Veen, C. (gemeente Vlaardingen, 2009)
Archeologisch onderzoek op de locatie 'De Vlijt'. Het veldwerk bood onder meer de kans om drie 17e eeuwse panden met hun bouwkundige detals en de relatie tot een Joksloot te bestuderen. Archeological survey at the site ‘De vlijt’. Among other things, the fieldwork provided an opportunity to study three 17th century buildings with their architectural detentions and the relationship with a Joksloot.