Het urnenveld van Leesten-Meijerink - Fermin, H.A.C.; Straten, K.C.J. Van (Gemeente Zutphen, 2012)
Archeologisch onderzoek naar een ritueel landschap uit de ijzertijd en be- woningssporen uit de middeleeuwen en nieuwe tijd bij de erven Wekenstro en Meijerink bij Zutphen. Archeological survey of a ritual landscape from iron time and manufacturing traces from the medieval and new times at the Wekenstro and Meijerink estate at Zutphen.