Venäjän turvallisuuspolitiikkaan liittyvät suomalaisten tutkimuslaitosten vertaisarvioidut tutkimusjulkaisut ja väitöskirjat 2011-2015 - Kivinen, Markku; Heusala, Anna-Liisa (Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto, 2021)
Aineisto on kokoelma Venäjän turvallisuuspolitiikkaa käsittelevien suomalaisten tutkimuslaitosten vertaisarvioiduista tutkimusjulkaisuista ja väitöstutkimuksista, jotka ovat ilmestyneet 2011-2015. Aineisto sisältää 461 tutkimusta. Aineisto on luokiteltu 24 tutkimusteeman mukaan, kuten valtiollinen ja yhteiskunnallinen turvallisuus, liiketalous ja kansantalous, kulttuuri, ulkopolitiikka, sotilaalliset konfliktit, koulutus sekä hallinto, viranomaiset, politiikka. Taustamuuttujina on muun muassa tekijä, julkaisun nimi, julkaisutyyppi ja -vuosi, julkaisija ja organisaatio. This dataset consists of a collection of peer-reviewed research and doctoral dissertations related to Russia's security policy, conducted in various research institutes in Finland and published between 2011 and 2015. The dataset contains 461 studies. The data were categorised according to 24 research themes, such as security policy, strategy, and security thinking, military, Russia and NATO, oil, gas and energy, the arctic, foreign policy, geopolitics, anti-terrorism action, culture, and education. Background variables included, among others, author, title, type and year of the publication, publisher, and organisation.