Pohjois-Karjalan aikuisväestön terveyskäyttäytyminen ja terveys, kevät 2000 - Helakorpi, Satu; Uutela, Antti; Nummela, Olli; Korpelainen, Vesa; Puska, Pekka (Kansanterveyslaitos, Epidemiologian ja terveyden edistämisen osasto, 2001)
CINDI = Countrywide Integrated Noncommunicable Disease Intervention Programme of the WHO