Health in Finland - Koskinen, Seppo; Aromaa, Arpo; Huttunen, Jussi; Teperi, Juha (Kansanterveyslaitos = National Public Health Institute, 2006)
Suomalaisten terveys -teoksen (2005) ajantasaistettu englanninkielinen käännös; kirjoittajina mm. Vappu Taipale, Marko Elovainio, Mika Gissler, Pekka Hakkarainen, Unto Häkkinen, Ilmo Keskimäki, Ville Lehtinen, Kristiina Manderbacka, Simo Mannila, Leena Metso, Heli Mustonen, Anja Noro, Juha Partanen, Sami Pirkola, Lauri Vuorenkoski, Kristian Wahlbeck, Eeva Widström