Annus Socialis et Medicus Fenniae 2006 : Nordiskt social- och hälsodirektörsmöte Grönland 22.-24. augusti 2006 - Konttinen, Mauno; Roos, Milla (Stakes, 2006)
Kirjoittajina myös Vappu Taipale, Markku Pekurinen, Matti Heikkilä, Maijaliisa Junnila, Juha Lavikainen