YRITYSKUVAA TUKEVA TAPAHTUMAILME - Karelia-ammattikorkeakoulu SciFestissä 2015 - Pajarinen, Suvi (Karelia-ammattikorkeakoulu (Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu), 2015)
Opinnäytetyön aiheena on tapahtumamarkkinointiin kuuluva tapahtumailmeen suunnittelu. Työssä keskityttiin suunnittelemaan tapahtumailme sekä markkinointimateriaalit Karelia-ammattikorkeakoulun työpajoihin vuoden 2015 SciFest-tapahtumaan. Tapahtuman kohderyhmänä ovat lapset, koululaiset, nuoret ja opettajat. Opinnäytetyö tehtiin Karelia-ammattikorkeakoulun toimeksiantona noudattaen yrityksen graafista ohjeistoa. Työn tietopohjassa tarkastellaan markkinointiviestintää ja tapahtumamarkkinointia, sekä selvitetään, millainen on onnistunut tapahtuma. Toiminnallisessa osiossa suunnittelin tapahtumaan oman Välkky-hahmon sekä markkinointimateriaalit, joita olivat julisteet tapahtumassa sekä bannerit Karelian internet- ja Facebook-sivuilla. Tapahtumailmeestä keräsin palautetta tapahtuman kohderyhmältä. Kyselyyn vastasi kaksi tapahtumaan osallistunutta koululuokkaa. He arvioivat tapahtuman ilmettä luomieni hahmojen ja julisteiden perusteella. Tapahtumailme ja materiaalit saivat koululuokilta sekä Karelian henkilökunnalta positiivista palautetta. Projekti edisti ammatillista osaamistani ja taitojani suunnitella tapahtumailmeitä myös tulevaisuudessa. Tapahtumaan suunniteltu hahmo on herättänyt kiinnostusta Kareliassa, ja sitä on mahdollista käyttää myös muissa Karelian tapahtumissa. The subject of this thesis is visual identity design connected to event marketing. The project focused on designing the visual identity and marketing materials for Karelia University of Applied Sciences workshops at SciFest 2015 event. The target group of the event are children, pupils, young people and teachers. The thesis was commissioned by Karelia UAS and follows the company’s graphical guidelines. The knowledge base of the thesis deals with marketing communications and event marketing and explains, what a successful event is like. In the functional part of the thesis a character Välkky and marketing materials, such as posters and banners to Karelia’s Internet and Facebook pages, were designed. The feedback of the event visual identity was ...