Paradise On Wheels : Nykytaiteen luoma lappikuvasto - Veteläinen, Sanna (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2015)
Tutkin esimerkkien kautta millaista lappikuvastoa nykytaiteilijat Markku Laakso, Helena Junttila ja taiteilijakollektiivi Suonhpanterror luovat. Esittelen myös oman opinnäytetyöni Matkalla Lappiin. In my bachelor's thesis I study in what kind of Lapland imagery contemporary artists create. As an example I present artists Markku Laakso, Helena Junttila, artist collective Suonhpanterror and also my own thesis “On the road to Lapland”.