IMPATI-järjestelmän toteutus - Pötry, Teppo (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella ja toteuttaa ennalta määritelty IMPATI-järjestelmä IntoPajat ry:lle. IMPATI-järjestelmä on palvelunohjauksen apuväline. IMPATI-järjestelmän tavoitteena oli nopeuttaa ja tehostaa työllistymispalveluiden hakua ja niiden tarjoamista asiakkaille. Järjestelmä hakee tietokannasta palveluita annettujen hakuehtojen perusteella ja lajittelee hakutulokset asiakkaalle sopivuuden mukaan. Järjestelmän määrittelyn oli toteuttanut Sami Repo omassa opinnäytetyössään, joskin määrittely on muuttunut toteutusvaiheen aikana kohtalaisen paljon järjestelmään tulleiden ja siitä poistuneiden ominaisuuksien myötä. Järjestelmä toteutettiin käyttämällä PHP-, HTML- ja JavaScript–ohjelmointikieliä sekä MySQL-tietokantaa. Opinnäytetyön tuloksena asiakkaalle tuotettiin toiminnallinen määrittely, vaatimusten mukainen järjestelmä sekä sen ylläpitämiseen vaadittava käyttöohje. The objective of this thesis was to define, design, implement and deploy a web based database system called IMPATI for IntoPajat ry. IMPATI is a service counseling assistance tool. The goal of IMPATI-system was to speed up and streamline the search of employment services and offer those services to the customers. The System performs database search by given criteria and sorts the search results by suitability for given customers. Functional specification of the system were made earlier by Sami Repo in his own thesis. The system was developed by using PHP, HTML, JavaScript and MySQL database. As a result, the system functional specification and admin operation manual was produced to the customer. The system is scheduled to be deployed during the spring 2015.