Arctic Sport -verkoston alueellinen ja paikallinen kehittäminen : liikunnan koulutuksen verkostoyhteistyö, TKI-toiminta ja otteita YAMK opiskelijoiden maailmasta - Pohja, Petteri (Lapin ammattikorkeakoulu, 2024)
Liikkumattomuus on vakava yhteiskunnallinen haaste. Tämä yhteisjulkaisu avaa osaltaan, Lapin ammattikorkeakoulun näkökulmasta, voimakkaassa kasvussa olevaa liikunnan ja hyvinvoinnin verkostomaista kehittämistyötä, jossa julkiset toimijat, yritykset, kolmas sektori ja kansalaiset yhdessä toimivat liikkumisen ja elinvoimaisuuden vetureina. Pohjoisten alueiden haasteet, kuten maantieteelliset etäisyydet ja kylmät olosuhteet, edellyttävät luovia ratkaisuja, joita tämä verkosto pyrkii tuottamaan. Yhteistyö on ollut keskeisessä roolissa liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisessä, ja tämä julkaisu tarjoaa katsauksen tehtyyn työhön ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin.