Opiskelijan TKI-projektityöntekijäpolku : Otsakorpi-hankkeen loppuraportti - Kekäle, Laura (Karelia-ammattikorkeakoulu, 2024)
William ja Ester Otsakorven Säätiön rahoittamassa Opiskelijan TKI-kehittäjäpolku In house -uraohjelman avulla -hankkeessa kehitettiin opiskelijan TKI-projektityöntekijäpolku. Opiskelijan TKI-projektityöntekijäpolku on Karelian valmistuvalle opiskelijalle mahdollisuus tehdä harjoittelu, opinnäytetyö ja sen jatkoksi projektityöntekijän tehtävä Karelian TKI-hankkeissa. Hankkeen aika luotiin myös TKI-projektityöntekijän rekrytointikäytännöt, perehdytysjärjestelmä ja polkuun nivottu uraohjausmalli.