Vaikuttavaa TKI-toimintaa : Karelian tutkimus- ja kehittämishankkeiden tuloksia 2022 - Varis, Kaisa (Karelia-ammattikorkeakoulu, 2023)
Karelia-ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI-toiminta) tavoitteena on osallistua yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen, vahvistaa alueen elinvoimaa, työllisyyttä ja osaamista sekä kehittää osaamista ja Karelian henkilöstön asiantuntijuutta. Keskeisiä kehittämiskumppaneita TKI-toiminnassa ovat yritys- ja elinkeinotoimijat sekä muut sidosryhmät. Myös Karelian opiskelijat osallistuvat aktiivisesti TKI-toimintaan mm. toimeksiantojen ja opinnäytteiden kautta. Tässä artikkelikokoelmassa esitellään seitsemän Kareliassa vuonna 2022 päättynyttä tutkimus- ja kehittämishanketta, erityisesti niiden tulosten ja vaikuttavuuden näkökulmasta. Julkaisussa kuvatut hankkeet edustavat monipuolisesti Karelian vahvuusalueita ja strategisia valintoja.