Tuki- ja liikuntaelinten terveyttä edistämässä - Julin, Mikko (Suomen fysioterapeutit, 2022)
Peräti 31 kirjoittajaa kahden toimittajan, Sami Tarnasen ja Riikka Holopaisen, rinnalla on tarttunut aina ajankohtaiseen aiheeseen: tule-terveyden edistämiseen harjoittelun avulla.