Sosiaalisen median hyödyntäminen Tmi Sami Väyrysen markkinoinnissa - Vehkalahti, Heino (Centria ammattikorkeakoulu (Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu), 2014)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää Tmi Sami Väyryselle sosiaalisen median mahdollisuuksia markkinoinnissa. Tmi Sami Väyrynen on syksyllä 2013 perustettu terveysalan hierontayritys. Yrityksen toimipaikka sijaitee Seinäjoella. Opinnäytetyö on muodostunut teoriaosuudesta ja siihen perustuvasta sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelusta ja kehittämisestä. Teoriaosuus käsittelee palveluyrityksen markkinointia. Yritystoiminnan kilpailukeinoja käsitellään perinteisen ja sosiaalisen median näkökulmista. Markkinointi sosiaalisessa mediassa muodostaa teoriaosuudessa tärkeän kokonaisuuden. Sosiaalisen median markkinoinnin suunnitteluosuudessa määriteltiin Tmi Sami Väyryselle markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen. Suunnitelussa keskityttiin myös kehittämään jo käytössä olevia markkinointikanavia. Markkinoinnin hyödyntämisen ja kehittämisen perustaksi muodostui verkkosivut, Facebook ja Youtube. Näiden palveluiden yhteistyöllä yritys kehittää asiakkaan näkökulmasta visuaalisen, mielenkiintoisen ja palveluun sitouttavan kokonaisuuden. Kilpailukeinojen määrittelyssä apuna käytettiin CREF-mallia, joka on muokattu markkinointimixistä vastaamaan sosiaalisen median vaatimuksia ja käytäntöjä. The purpose of this thesis was to develop social media marketing the opportunities of Tmi Sami Väyrynen. Tmi Sami Väyrynen is a massage company founded in the autumn 2013 and operating in the health sector. The company's place of business is in Seinäjoki. The thesis includes the theoretical part and the social media marketing planning and development part. The theoretical part focused on the marketing of a service business. The competitive weapons of business are discussed both from the traditional perspective and form the perspective of social media. Social media marketing is also an important part of the whole theory. In the social media marketing planning section the planning and desing of the marketing of Tmi Sami Väyrynen was defined. The planning sect ion also focused on developing the existing marketing channels. ...