Hyvinvointimatkailun palvelutuottajan pieni käsikirja - Kainulainen, Tuija; Sulkinoja, Elisa; Raappana, Paavo; Ynnilä, Tiina; Korhonen, Jorma; Verhelä, Pauli (Karelian Wellness -hanke, 2022)
Oppaan tarkoitus on auttaa hyvinvointi-, elämys-, aktiviteetti-, tai matkailupalveluita tarjoavia yrityksiä pohtimaan palveluitaan enemmän asiakkaan näkökulmasta. Oppaassa kuvataan, miten luoda palveluista asiakaskeskeisempiä ja tuottaa asiakkaille lisäarvoa kaikissa palvelupolun vaiheissa. Hyvinvointimatkailun palvelutuottajan pieni käsikirja on julkaistu osana Karelian Wellness -hanketta. Hankkeen tavoitteena on ollut lisätä liiketoimintaa ja yritysten välistä vuorovaikutusta hyvinvointi-, elämys- ja aktiviteettipalveluita tarjoavien yritysten välillä. Hanketta toteutettu osana rajanylittävän yhteistyön Karelia CBC -ohjelmaa, jota ovat rahoittaneet Euroopan unioni sekä Suomi. Karelian Wellness -hanketta ovat toteuttaneet Karelia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto ja Savonia-ammattikorkeakoulu.