Karelia-amk:n tekniikan opiskelijoiden työelämäyhteyksien lisääminen ja vahvistaminen - Otsakorpi-hankkeen loppuraportti - Väätäinen, Janne (Karelia-ammattikorkeakoulu, 2022)
Karelia-ammattikorkeakoulun tekniikan opiskelijoiden työelämäyhteyksien lisääminen ja vahvistaminen -hankkeen tavoitteena oli nimensä mukaisesti Karelian tekniikan opiskelijoiden työelämäyhteyksien parantaminen. Tässä raportissa kuvataan hankkeen toimenpiteitä ja tuloksia. Hankkeen toteutusaika oli 1.9.2020 - 30.6.2022 ja sitä rahoitti William ja Ester Otsakorven säätiö.