Äänitekniset rakenteet, työnohjaus ja tarkastaminen - Jomppanen, Antti (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Tässä työssä käsitellään ääniteknisiä rakenteita. Tarkastelun kohteena on saamelaiskulttuurikeskus Sajos Inarissa. Tehtävänä oli selvittää saamelaiskulttuurikeskuksen äänitekniset rakenteet ja niiden vaatimukset. Tehtävänä oli myös selvittää rakenteiden ja liittymien riskipaikat, liittymät ympäröiviin rakenteisiin, muihin ääniteknisiin rakenteisiin sekä rakenteiden tiivistykset. Lisäksi opinnäytetyöhön kuului laatia tehtävä- ja tarkastuskortit, joita voitaisiin käyttää vastaavissa kohteissa. The thesis deals with sound technical structures. The subject under inspection is Sajos Sami Cultural Centre in Inari. The task was to establish sound technical structures in Sami Cultural Centre and their requirements. The task was to examine the structures and the joints of risk places, junctions to the surrounding structures and to other sound technical structures and the seals of the structures. In addition, the thesis included developing task and inspection cards that could be used in similar constructions.