Perehdytyskansio Attendo Jalmarintupa - Kaipio, Sami; Kyllinen, Tomi (2020)
TIIVISTELMÄ Tomi Kyllinen ja Sami Kaipio Perehdytyskansio Attendo Jalmarintupa 19 Sivua ja liitteenä perehdytyskansio Syksy 2020 Diakonia-ammattikorkeakoulu Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulu tutkinto Sosionomi (AMK) Tomi Kyllisen ja Sami Kaipion opinnäytetyö, perehdytyskansio Attendo Jalmarintuvan asumisyksikköön. Opinnäytetyö tehtiin kesällä 2020. Opinnäytetyössä on 19 sivua, minkä lisäksi on itse tuotos eli perehdytyskansio. Raportin teoriaosuus käsitteli perehdyttämistä käsitteenä ja sitä, mitä itse perehdytys tarkoittaa. Raportissa käsiteltiin myös, mitä hyvä perehdyttäminen vaatii ja millaiselle kohderyhmälle se on tehty. Perehdytystä ohjaa myös laki, joka oli yksi käsiteltävistä osuuksista. Raportin alussa esitellään Attendo Jalmarintupa, jonne perehdytyskansio on tehty ja käydään läpi sen arvoja (mitkä ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen) sekä toimintaa. Perehdytyskansiota arvioi, niin prosessin aikana, kuin myös valmiin tuotoksen jälkeen, Jalmarintuvan henkilökunta sekä esimies ja tietysti myös me tekijät itse. Lopputulokseen olivat tyytyväisiä Jalmarintuvan henkilökunta, kuin itse tekijätkin. Avainsanat: perehdytyskansio, perehdyttäminen, prosessi