Etelä-Karjalan työ- ja asukastupayhdistys ry:n Naisten Hyvinvointi-iltapäivän suunnittelu, toteutus ja arviointi - den Oude, Carla (HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän opinnäytetyön aiheena on tapahtuman suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi. Työ on toiminnallinen opinnäytetyö ja toimeksiantajana on Etelä-Karjalan Työ- ja asukastupa ry, jonka toiminta on sijoittunut Lappeenrannan kaupungin alueelle. Työn tarkoituksena oli sekä suunnitella, toteuttaa että arvioida Naisten Hyvinvointi-iltapäivä tapahtuma torstaina 27.1.2011. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa ja tapahtumapaikkana toimi Sammontorin asukastila Lappeenrannan kaupungissa. Toimeksiantaja on järjestänyt monta tapahtumaa, mutta aiemmin ne on toteutettu ilman ulkopuolisten apua ja tarkempaa tapahtumamarkkinoinnin tuntemusta. Opinnäytetyö on laadittu siten, että yhdistys oppii mistä tapahtumamarkkinoinnin teoria koostuu ja opinnäytetyötä seuraamalla yhdistys voi tulevaisuudessa järjestää onnistuneita tapahtumia. Työn teoreettiseen viitekehykseen kuuluu tapahtumamarkkinointi ja tapahtuman järjestäminen. Tapahtumamarkkinoinnin käsitettä ja teoriaa käsitellään työn kolmannessa kappaleessa.Tämän lisäksi pohditaan ja tuodaan esiin tapahtumamarkkinoinnille määriteltyjä markkinointiviestinnän rooleja. Opinnäytetyön tavoitteena oli järjestää onnistunut tapahtuma. Työn tarkoitus on ohjeistaa tapahtuman järjestämiseen ja antaa hyödyllistä ideoita toimeksiantajalle. Työn liitteeksi on laadittu tapahtumajärjestämisen huoneentaulu, johon on kerätty oleellisimmat asiat, joita täytyy ottaa huomioon tapahtumaa järjestäessä. Johtopäätöksissä pohditaan, kuinka tapahtuman järjestäminen sujui ja mitä kannattaa ottaa seuraavissa tapahtumissa huomioon. Johtopäätöksissä esitellään myös tapahtumaan kuuluvan kyselyn tulokset. The subject of this thesis is planning, organising and evaluating an event. The thesis is functional and as its client is the South-Karelian association for labour and social place, which operates in the region of Lappeenranta. The focus of this work was to plan, organise and evaluate the Women’s Wellness Afternoon on Thursday 27th of January 2011. The event was organised for the first time at the social ...