Kiinteistökannan energiatehokkuus – avain ympäristövaikutusten hillitsemiseen - Asiala, Johanna; Häyrynen, Tanja; Jokinen, Janne; Keisu, Tuomas; Kuisma, Olli; Kuisma, Petri; Pernu, Juho; Pesonen, Otto; Pirttinen, Valtteri; Rintala, Mikko (Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
Kiinteistökannan energiatehokkuus – avain ympäristövaikutusten hillitsemiseen –artikkelikokoelma on laadittu EnergiEffektivisering av Byggnader i Arktiska Kommuner (EEBAK)-hankkeen puitteissa. Pohjoismaiden laajuisen hankkeen tavoitteisiin tähdätään muiden hankkeessa suoritettavien toimenpiteiden lisäksi tällä artikkelikokoelmalla ja siihen sisältyvillä infokorteilla. Artikkelikokoelma kokoaa rakentamisen energiatehokkuuden parhaat käytännöt yhteen ja tarjoaa kattavasti tietoa niin kuluttajille, kuin suurkiinteistöjen kiinteistöpäälliköille, jotta rakennuskantamme energiankulutus ja sitä kautta ympäristövaikutukset saadaan kuriin.