Sivistyksen puolustus: Miksi akateemista elämää tarvitaan - Nikula, Karoliina (Teologinen julkaisuseura, 2019)
Sivistyksen puolustuksen ovat kirjoittaneet professorit Sari Kivistö ja Sami Pihlström. He ova aiemminkin kirjoittaneet ja puhuneet kirjan teemoista eri yhteyksissä ja julkaisuissa.