Kansallispuvusta käspaikkaan : Perinnetekstiilinäyttelyn suunnittelu ja toteuttaminen - Riekkola, Joonas (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2010)
Tässä työssä käy ilmi, miten suunnittelin ja toteutin perinnetekstiilinäyttelyn Kangasalan Karjalaseura ry:lle. Samoja periaatteita voidaan soveltaa myös muihin näyttelyihin. Aluksi taustoitan tilannetta ja kerron miksi tämän näyttelyn laatiminen oli tärkeää. Sitten kuvaan tietopohjaisen aineiston keräämistä. Lopuksi kerron näyttelyä varten suunnittelemani ja toteuttamani poppanaliinan synnystä. Tämän työn sisältämän perusrungon avulla on mahdollista luoda erilaisia näyttelyitä. Mikäli luet tätä löytääksesi tietoa näyttelyn laatimisesta, lue eteenpäin ja muokkaa runkoa tarpeidesi mukaan. This thesis is about planning and executing an exhibition. The exhibition detailed here is about traditional Karelian textiles and it was made for the Kangasalan Karjalaseura ry. But the same principles can be applied to varying kinds of exhibitions. At first I give you some background on the situation. Why it was important to make this exhibition happen. Then I talk about gathering the facts for the exhibition. Then I talk about how I designed and made an poppana for the Kangasalan Karjalaseura ry. With the basic layout presented here you can create wide variety of different kind of exhibitions. Modify it to fit your needs and build a fantastic exhibition that is a pleasure to see.