Konferenssin suunnittelu ja toteutus sekä konferenssin järjestämisen ohjenuoran laatiminen : International Committee for Regional Museumsin vuosikokous ja konferenssi 2017 - Tuomi, Tuulia (Hämeen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön tavoitteena oli järjestää International Committee for Regional Museumsin vuoden 2017 konferenssi Suomessa sekä tuottaa konferenssin järjestämiseen liittyvät asiakirjat ja sopimukset. Lisäksi tavoitteena oli laatia ohjenuora ICR:n konferenssien järjestämiseen. Konferenssi pidettiin 28.8.-1.9.2017 Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Tampereella. Varsinaisen konferenssin jälkeen tehtiin vielä Post-Conference-Tour Rovaniemelle, Tankavaaraan ja Inariin 2.9.-6.9.2017. The objective of this study was to organize ICR's annual conference 2017 in Finland and produce the documents and contracts needed for conference. The aim was also to write the guidelines organizing ICR's annual conferences. The ICR annual conference was held on 28.8.-1.9.2017 in Helsinki, Hämeenlinna and Tampere. After the conference, there was also Post-Conference-Tour to Rovaniemi, Tankavaara and Inari on 2.-6.9.2017.