Aikataulun ja resurssien hallinta linjasaneeraushankkeessa - Torniainen, Sonja (Saimaan ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli tutkia, mitkä asiat vaikuttavat linjasaneeraus-hankkeen aikatauluun. Työn tarkoituksena oli kehittää Maalausliike Sami Ahtiainen Oy:n aikataulun ja resurssien hallintaa. Työssä tutkittiin erilaisia riskejä ja ongelmia, joita linjasaneeraushankkeessa useimmiten esiintyy. Tutkimusten perusteella mietittiin, miten ongelmiin voitaisiin varautua paremmin. Työssä löydettiin monia huomioitavia asioita, jotka vaikuttavat linjasaneeraushankkeen aikatauluun. Työn lopputuloksena syntyi myös erilaisia työkaluja aikataulun hallinnan helpottamiseksi. The objective of this thesis was to examine what factors influence the schedule of a pipeline renovation project. The objective of the work was to develop the scheduling and resource management of Maalausliike Sami Ahtiainen Ltd. The work investigated the different risks and problems most commonly encountered in pipeline renovation projects. Solutions to the problems and how the risks can be minimised were discussed based on the results of the investigation. The work found out many issues associated with scheduling of a pipeline renovation project. As an outcome of the work various tools were produced to help with scheduling.