Kampen för bevarande: färre än 50, räcker vi? : kartläggning av pitesamiskans ställning i Sverige enligt UNESCO:s faktorer för utvärdering av hotade språk - Ventsel, Heilika (Tartu Ülikool, 2024)
https://www.ester.ee/record=b5688003*est