Maa- ja Mere-pildid. 3. jagu - Kreutzwald, Friedrich Reinhold (1887)
Digiteeritud Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel, projekti "Eesti teadus- ja õppekirjandus" (2014-2020.12.03.21-0848) raames. https://www.ester.ee/record=b1592859*est