Die Anatomie der Muskulatur der hinteren Extremitaet des Larus canus : lisa: tabelid I-VII - Passov, Selda (Tartu, 1931)
Digiteeritud Rahvusarhiivi koordineeritud MKMi rahastatud SF-projekti „Vaba rahvas vabal maal (1920-1940)“ raames OÜ Andmevara Services poolt https://www.ester.ee/record=b3682959*est