Fridtjof Nansen'i reisijuhtumised Põhja-Jäämere jääl ja pimeduses. - Nansen, Fridtjof (1898)
Digiteeritud Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel, projekti "Eesti teadus- ja õppekirjandus" (2014-2020.12.03.21-0848) raames. https://www.ester.ee/record=b1523540*est