Отчет об экскурсии студентов физико-математического факультета имп. Юрьевского университета на Белое море в 1913 г. - Saint-Hilaire, Konstantin (Юрьев : Маттисен, 1913)
Digiteeritud Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel, projekti "Eesti teadus- ja õppekirjandus" (2014-2020.12.03.21-0848) raames. https://www.ester.ee/record=b4009683*est