Verzeichnis der im Sommer 1932 in Lappland gesammelten Pilze - Leppik, Elmar E. (1934)
Digiteeritud Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel, projekti "Eesti teadus- ja õppekirjandus" (2014-2020.12.03.21-0848) raames. https://www.ester.ee/record=b1527813*est