Beobachtungen über Phalaropus lobatus an der Matsalu-Bucht - Kumari, Eerik (1937)
Digiteeritud Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel, projekti "Eesti teadus- ja õppekirjandus" (2014-2020.12.03.21-0848) raames. https://www.ester.ee/record=b4265084*est