Eesti arvukaimate suurkiskjate ilvese (Lynx lynx) ja hundi (Canis lupus) surve sõralistele saakloomadele, jaht ning territoriaalne paiknemine - Hansar, Eiki (Türi : Tartu Ülikooli Türi kolledž, 2008)
https://www.ester.ee/record=b5466683*est