Välismaailmajaod : Aafrika, Aasia, Ameerika, Austraalia ja Antarktis : maateadus. II, Maateaduse õpperaamat reaalkooli I ja progümnaasiumi III klassile - Kents, Jakob (Tartu, 1939)
https://www.ester.ee/record=b1585973*est