Valmet, Aino. Isikuarhiiv - Tartu Ülikooli Raamatukogu (Tartu, 1998)
749 säilikut I Biograafilised materjalid, s.1-13. II Õpingutega seotud materjalid, s.14-45. III Töö Tartu ülikoolis. 1. Õppetöö korraldamisega seotud materjalid, s.46-56. 2.Loengud, s.57-78. 3. Ekspeditsiooni- ja praktikapäevikud, s.79-83. 4. ÜTÜ eesti keele ringi tegevust kajastavad materjalid, s.84-85. 5. Ametiühingutegevust kajastavad materjalid, s.86-87. IV Tegevus Oulu ja Novosibirski ülikoolides. 1. Oulu ülikoolis peetud loengud, s.88-94. 2. Oulu ülikoolis kuulatud loengud, s.95-100. 3. Novosibirski ülikoolis peetud loengud, s.101-102. V Teaduslik ja loominguline tegevus. 1. Kandidaadiväitekirjaga seotud materjalid, s.103-111. 2. Teoste käsikirjad ja nende väljaandmisega seotud materjalid, s.112-117. 3. Artiklite, ettekannete ja kõnede käsikirjad, s.118-178. 4. Materjalikogud, s. 179-186. 5. Retsensioonid, s.187-190. VI Kirjavahetus. 1. Kirjad A. Valmetile, s.191-535. 2. A. Valmeti mustandkirjad, s.536-624. 3. Teiste isikute kirjad, s.625-638. VII Varia. s.639-648. VIII Fotod. 1. Üksikisikute portreefotod, s.649-666. 2. TRÜ ajaloo-keeleteaduskonna õppejõud ja üliõpilased, s.667-699. 3. Murdepraktikad ja ekspeditsioonid, s.700-721. 4. Konverentsid ja ekskursioonid, s.722-728. 5. Emakeele Selts, s.729-732. 6. A. Valmeti sugulased, sõbrad, tuttavad, s.733-736. 7. Kohavaated, s.737. 8. Varia, s.738. IX Teiste isikute materjalid, s.739-749 http://www.ester.ee/record=b3559356*est