Tüveline astmevaheldus läänemeresoome keeltes ja lapi keeles = Чередование ступеней согласных в основе слова в прибалтийско-финских и в саамском языках - Tartu Ülikool (Tartu Riiklik Ülikool, 1957)
• Pikamäe. Astmevahelduse käsitlemise ja uurimise ajaloost • Pikamäe. Tüveline astmevaheldus tänapäeva läänemere-soome keeltes ja lapi keeles • Резюме http://tartu.ester.ee/record=b1274606~S1*est