Tüveline astmevaheldus läänemeresoome keeltes ja lapi keeles : dissertatsioon filoloogiateaduste kandidaadi teadusliku kraadi taotlemiseks - Pikamäe, Arno (Tartu Riiklik Ülikool, 1956)
Ligipääs TÜ kasutajatele http://tartu.ester.ee/record=b1549013~S1*est