Kiri Friedrich Georg Wilhelm Struvele - Bray, Francois Gabriel de (1817)
Bray, Francois Gabriel, 1765-1832, prantsuse diplomaat Struve, Friedrich Georg Wilhelm, 1793-1864, astronoom, Peterburi TA liige, Tartu ülikooli õppejõud Avastas mineraalvee allika Dvina ääres. Tahab avaldada oma teoste viimases köites katkendi Struve kirjast Baltimaade geoloogia kohta