Tartu ülikooli õppe-eksperimentaaltöökoja ja laboratooriumide töökodade töötajad 29. mail 1970. a. Grupipilt - Sakk, Eduard (1970)
Pildistatud Tartu ülikooli aulas I rida vasakult: 1. vaneminsener Tarmo Lutsar, 2. vaneminsener Arnold Susi, 3. vaneminsener Hans Uiga, 4. insener Mare Kerma, 5. töökoja juhataja Ado Jaagosild, 6. meister Milaniida Pastak, 7. mehaanika osakonna juhataja Jüri Käosaar, 8. elektroonika osakonna juhataja Rein Sõrmus, 9. vaneminsener-konstruktor Robert Pastak II rida vasakult: 1. tehnik Arved Kiipus, 2. vaneminsener Lembit Rajangu, 3. insener Aare Lutsar, 4. insener Andres Keerme, 5. vaneminsener Hillar Tohvert, 6. vaneminsener Are Hamer, 7. insener Kaljar Pastak, 8. insener Kalju Allas, 9. tehnik Ülo Matt III rida vasakult: 1. insener-keemik Arved Ilves, 2. vaneminsener-tehnoloog Väino Järve, 3. vaneminsener Toomas Koger, 4. insener Mati Mättas, 5. tehnik Endel Nigol, 6. vaneminsener-konstruktor Ants Aroella, 7. vaneminsener-konstruktor Ülo Niklus, 8. meister Ilmar Loo https://www.ester.ee/record=b5693368*est