Scotti viimne ekspeditsioon. [1. osa], Kapten R. F. Scotti isiklik päevik tema teekonnal lõunapoolusele - Scott, Robert Falcon (1959)
Digiteeritud Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel, projekti "Eesti teadus- ja õppekirjandus" (2014-2020.12.03.21-0848) raames. https://www.ester.ee/record=b1167973*est