Eesti ümmardaja ja selle läänemere-soome vastete tähendusarengust - Penttilä, Aarni (1938)
Digiteeritud Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel, projekti "Eesti teadus- ja õppekirjandus" (2014-2020.12.03.21-0848) raames. https://www.ester.ee/record=b2311231*est