Vägöverbyggnader stabiliserade med masugnsslagg : En inventering av svenska erfarenheter - Höbeda, P (Statens väg- och transportforskningsinstitut, 1982)
Särtryck ur "Föredrag vid ballastdagar i Luleå den 13— 15 september -82". Publikationen utgör Gruvforskningens Ämneskommitté IV Mineralberednings slutrapport 156/1972 "Testmetoder för ballastmaterial" 1981-08-05, utgiven av Tekniska högskolan i Luleå, Avd för Mineralteknik, i samarbete med Svenska Gruvföreningen, Gruvforskningen, Stockholm, Cement- och Betonginstitutet, Stockholm, och Grus- och Makadamföreningen, Stockholm.