Daniel Øhlers-sagen. Den døde hjemløs - Erna Stefánsdóttir 1976- (2015)
Jeg har en stor interesse for Grønland og grønlandsk kultur og derfor var det snart klart at min BA opgave ville have forbindelse med Grønland på en eller anden måde. Min interesse for grønlændernes status i Danmark førte til at jeg blev interesseret i Daniel Øhlers-sagen, en sag om en hjemløs grønlænder der døde foran mange mennesker ved højlys dag på Amager Station i København. Jeg syntes det var interessant at se hvordan sagen blev omfattet i de danske medier. Det var forskel på de forskellige mediernes vinkel og her i opgaven prøver jeg at kaste lys på den forskel.