A white-tailed eagle, Haliaeëtus albicilla, was killed in Western Pomerania - Jakuczun, Bogdan (Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1974)
21 cm ilustracja bibliografia na stronie 54 ISSN 0009-6172 21 cm ilustracja bibliografia na stronie 54 ISSN 0009-6172