The peregrine falcon Falco peregrinus in Poland - its situation and perspectives for reinstatment - Mizera, Tadeusz (1954– ); Sielicki, Janusz (Muzeum i Instytut Zoologii PAN, 1995)
Referat wygłoszony na Międzynarodowym sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" Bibliogr. p. 50-51 P. [47]-52 : ill. 24 cm Streszcz. pol. Nazwy taksonów także w jęz. łac. Abstract in Polish. Taxa in Latin Referat wygłoszony na Międzynarodowym sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" Bibliogr. s. 50-51 S. [47]-52 : il. 24 cm Streszcz. pol. Nazwy taksonów także w jęz. łac.