Reintroduction of the peregrine falcon Falco peregrinus by hacking in the region of Włocławek (Poland) - method and preliminary results - Sielicki, Czesław (1933–1996); Sielicki, Janusz (Muzeum i Instytut Zoologii PAN, 1995)
Referat wygłoszony na Międzynarodowym Sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" Bibliogr. p. 96 P. [93]-96 : ill. 24 cm Abstract in Polish. Taxa in Latin Referat wygłoszony na Międzynarodowym Sympozjum "Europejski sokół wędrowny Falco peregrinus peregrinus - jego status i przyszłość" Bibliogr. s. 96 S. [93]-96 : il. 24 cm Streszcz. pol. Nazwy taksonów także w jęz. łac.